Η εταιρεία ΒΕΛΟΥΔΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1999 στην Ελλάδα και συγκεκριµένα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Έχοντας μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα προώθησης και διαφήμισης προϊόντων, συνεργαστήκαμε με τα πλέον αξιόπιστα εργοστάσια ανά το κόσμο. 
Δημιουργήσαμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Κρήτη, με 10 σημεία πώλησης, εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα και πάνω
από 16.000 εγκατεστημένα φίλτρα αντίστροφης όσμωσης.

Έχοντας σαν γνώμονα την ποιότητα και την διαρκή βελτίωση από το 2007 έως και σήμερα, έχουμε  πιστοποιηθεί από τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης παγκοσμίως DQS-UL με ISO 9001 σε ότι αφορά την εμπορία προϊόντων, την τοποθέτηση και το service. Επίσης με ISO 22000 σύστημα διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων (τα προϊόντα μας διαθέτουν BARCODE 520
καθώς και σειριακούς αριθμούς S/N).

Ενημερωνόμαστε πλήρως για τις νέες τεχνολογίες, όντας μέλη του παγκόσμιου οργανισμού ποιότητας νερού Αμερικής WQA in U.S.A. (Water Quality Association) και του Ελληνικού οργανισμού νερού HWA (Hellenic Water Association).

Πέραν της λιανικής πώλησης, διαθέτουμε ιδιόκτητες αποθήκες στον νομό Ρεθύμνου από τις οποίες εξυπηρετούμε τους πελάτες χονδρικής σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο.

    


DSC_3790.jpg DSC_3808.jpg DSC_3815.jpg DSC_3823.jpg DSC_3821.jpg