Η δύναμη στο μπάνιο σας!

Το φίλτρο μπάνιου Luxy προσαρμόζεται πολύ εύκολα στο σπιράλ του μπάνιου σας. Προστατεύει το δέρμα και δυναμώνει την τρίχα. Απαλλάσσει από δυσάρεστες οσμές, φαγούρα και ερεθισμούς. Αφαιρεί στερεά, χημικά , χλώριο και άλατα.

Το χλώριο είναι ένα ισχυρό οξειδωτικό που μπορεί εύκολα να οξειδώσει την πρωτεϊνη της κερατίνης του δέρματος , προκαλώντας φαγούρα και διάφορες αλλοιώσεις του δέρματος. Ο ενεργός άνθρακας και η KDF-55 έχουν ισχυρές δράσεις αποχλωριώσεως και έτσι μπορούν να προστατεύσουν το δέρμα μας από τη χλωρίωση. Η αποχλωρίωση αποτρέπει τη γήρανση του δέρματος και εξαλείφει τη δευτερογενή ρύπανση από το νερό της βρύσης.

Αποτελείται από κέλυφος από επιχρωμιωμένο ABS και περιέχει εξαρτήματα σύνδεσης. Περιέχει 2 ανταλλακτικά φίλτρα. Τα υλικά του φίλτρου είναι: Coconut Carbon, KDF και Calcium Sulfite

O ενεργός κοκκοειδής άνθρακας καρύδας ( Coconut Granulated Activated Carbon-GAC) απομακρύνει αποτελεσματικά το ραδιενεργό ιώδιο, το χλώριο, τα τριαλογονομεθάνια και τις βλαβερές χημικές ουσίες.

Η ροή κινητικής αποικοδόμησης ( Kinetic Degradation Fluxion-KDF) είναι ένα σκεύασμα χαλκού-ψευδαργύρου υψηλής καθαρότητας που μέσω της οξειδοαναγωγής(οξείδωση/αναγωγή) απομακρύνει το χλώριο, το μόλυβδο, τον υδράργυρο , το σίδηρο και το υδρόθειο από την παροχή του νερού.

Το θειώδες ασβέστιο ( Calcium Sulphite) απομακρύνει 100 φορές πιο αποτελεσματικά από τον ενεργό άνθρακα το χλώριο και τα βαρέα μέταλλα, όπως ο μόλυβδος , ο υδράργυρος, το κάδμιο και το αργίλιο.

Διαθέτει επιπλέον φίλτρο αντικατάστασης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Bάρος: 0,52 kg
  • Διαστασεις: Π: 6 cm/Β: 6 cm/Y:18 cm
  • Αλλαγή φίλτρου : περίπου κάθε 6μήνες
  • Συσκευασία : 1 τμχ.

Διατίθεται σε 3 χρώματα :

luxy2.jpg

new.jpgchlorite.jpg