Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και αν σκέφτεσαι πως να αποκτήσεις καλύτερη φόρμα πιο γρήγορα και αποτελεσματικά σε συνδυασμό με το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθείς σου έχουμε τη λύση!

Έχεις δοκιμάσει ποτέ αρωματισμένο ή detox νερό; Το ‘’detox’’ νερό λειτουργεί στο γαστρεντερικό σύστημα για να το απαλλάξει από τις τοξίνες και άλλες δυσάρεστες ουσίες που συσσωρεύονται, οι οποίες επιβραδύνουν το μεταβολικό σύστημα, αυξάνουν την κόπωση και την αύξηση του βάρους και οδηγούν σε διάφορες ασθένειες. Η ‘μόδα’ αυτή είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη Δύση. Γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε ότι έχασε βάρος μετά από ένα `master cleanse' που αποτελείται από χυμό λεμονιού, πιπέρι καγιέν, σιρόπι σφενδάμου και νερό. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι το υιοθετούν πλεόν, σερβίροντάς το σε κοινωνικές συγκεντρώσεις και γάμους. Μπορεί, επίσης, να γίνει το καλύτερο pick-me-up και στο γραφείο!  Δες την πρώτη μας συνταγή :

Υλικά για 4 ποτήρια:

5 φλιτζάνια καθαρό νερό Veluda

1/2 φλιτζάνι φράουλες σε φέτες, φρέσκες ή κατεψυγμένες

5 μεγάλα φύλλα φρέσκου βασιλικού

1 λεμόνι σε λεπτές φέτες

1 φλιτζάνι θρυμματισμένο πάγο για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Ανάμειξε όλα τα υλικά και το φρέσκο νερό σε μια μεγάλη κανάτα και τοποθέτησε την στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Ύστερα, σέρβιρε με θρυμματισμένο πάγο και καλή απόλαυση!

Μην ξεχάσεις να φας τα φρούτα μόλις τελειώσεις με το ποτό σου! Μπορεί, φυσικά, να απογοητευτείς λίγο γιατί θα έχει τραβήξει όλη τη γεύση το νερό αλλά και πάλι θα λάβεις τις βιταμίνες τους! 

Δοκίμασε το και ανέβασε την ιστορία σου στο instagram κάνοντας tag @veluda.waterfilters.cy και #veludacyprus !!